Szolgáltatások

A gasztronómia örömei egy helyen


A Gottwald Borászatnál akkor vagyunk boldogok, ha az élet örömeit a legváltozatosabb módon, teljes élményként tudjuk átadni vendégeinknek és barátainknak. A legszebb borok és a legjobb ételek megalkotása mit sem ér, ha nem válik igazi, örömteli élménnyé. Ezért fejlesztjük folyamatosan szolgáltatásainkat.

half-borkostolo

Borkóstolók

A Gottwald Borászatnál rendszeresen szervezünk borkóstolókat, ahol a legnagyobb nevekkel és a feltörekvő generációval együtt vesszük sorra az aktuális borászat legszebb borait. A következő borkóstolónk időpontjáról érdeklődjön telefonon vagy személyesen.

Hívjon minket időpontért!

A Gottwald családhoz régi szálak fűznek bennünket. Kiváló, hamisítatlan vendéglátós família, akikhez mindig nagy szeretettel térünk vissza újra meg újra, ha kellemes hangulatra vágyunk, és igazán jól akarjuk érezni magunkat. Persze ilyenkor nagy örömmel nyitunk ki egy-egy palackkal Szilárd finom tételei közül.

ajanlasok-baumgartner-zsolt

Baumgartner Zsolt

Rendezvények

A Gottwald Borászat bohókás kedvessége és a neszmélyi borvidék varázslatos atmoszférája a legkiválóbb elegye a szépnek és a jónak. Számos céges rendezvényt láttunk már vendégül, barátságok váltak mélyebbé a nálunk tartott baráti összejöveteleken. Nálunk minden találkozás egy külön történet.

Beszéljünk a részletekről!

half-fozoiskola

Főzőiskola

A Gottwald Borászatnál a teljes gasztronómiai élmény megosztására törekszünk. Ezért fejlesztettünk ki egy professzionális főzősarkot, ahol főzőtanfolyamokat szervezünk azok számára, akik szeretnék megszerezni azt a tudást és a képességet, hogy az általuk alkotott ételekkel örömöt csempésszenek a mindennapokba.

Hívjon minket időpontért!