Rólunk

Hobbi pincéből elismert családi borászat


A Gottwald Borászat a neszmélyi borvidéken 2 hektáron, Dunaszentmiklóson található, Budapesttől 45 percnyi autóútra. A kezdetekben az édesapa hobbi pincéjéből kinőtt családi borászat hátterét a Gottwald vendéglős dinasztia adja, akiknek generációk óta vendéglátós vér folyik az ereiben.

Minden palack egy új történet

half-szilard

A Gottwald Borászat minden részletében személyes, és ez azonnal hat a vendégeinkre. Aki járt egyszer nálunk, az esetek többségében rendszeresen visszatérő vendéggé, sokszor jóbaráttá válik. Egy újabb, egyedi színné a Gottwald palettán. Egy újabb, személyes történetté, amelytől többek leszünk, és amely új erőt ad, hogy még jobbá váljunk.

 

Családunk hosszú ideje vendéglátással foglalkozik, így kialakult bennünk a természetes igény arra, hogy ne csak bort alkossunk, hanem boraink mellett ételeinkkel együtt nyújtsunk teljes gasztronómiai élményt. A boldogságot egy nagy egészként éljük meg, melyben az isteni bornak, a hozzájuk illő ételnek és a neszmélyi lejtők varázsának egyforma szerep jut.

 

Gottwald Szilárd

borász

Családi értékek, hagyomány, profizmus és jókedv - Gottwaldék vérbeli vendéglátósok, legyen szó akár csak egy vasárnapi családi ebédről, többszázfős rendezvényről, kitelepülésről vagy éppen borvacsoráról. A vendéglátás és a borkészítés szeretetét édesapjuktól tanulták, hagyományos értékeket követve, ugyanakkor modern szemlélettel viszik tovább a családi vállalkozást. Mindig öröm, ha náluk lehetek.

ajanlasok-borbas-marcsi

Borbás Marcsi

Gasztroangyal


Élje át Ön is az élményt!

A Gottwald Borászatnál mindent megteszünk, hogy könnyed, bohókás hangulatot és boldogságot teremtsünk magunk körül. Borkóstolókat szervezünk, rendezvényeket fogadunk be, főzőiskolát indítunk. Mindezt azért, hogy megoszthassuk Önnel a bor és a gasztronómia csodáját, amiben családunknak generációk óta része van.

Tudjon meg többet!

20 000 palack életöröm

Évente 20 000 palack bort alkotunk meg azoknak, akik szomjazzák az életörömöt, és értékelik a természet ajándékát. Az éves mennyiség legnagyobb része a Gottwald Hotelben fogy el, ezzel együtt egyre nagyobb az igény privát és céges vásárlóink részéről is kellemes borainkra.

Ismerje meg borainkat!
half-borok